ارسال آگهی

مزایا و معایب رنگ پلاستیکی ساختمان

رنگکاری ساختمان به خصوص در ایام نزدیک به عید و یا زمان ساخت و ساز رونق بیشتری می یابد و برای رنگ کردن ساختمان اولین پارامتری که مورد توجه واقع می شود انتخاب رنگ برای ساختمان می باشد که با توجه به شرایط و پارامترهای رنگ مورد نظر خود را می توانید انتخاب کنید ما در این مطلب قصد داریم تا به بررسی معایب و مزایای رنگ پلاستیکی ساختمان بپردازیم تا در این انتخاب کمکی به شما کرده باشیم.

مزایا و معایب رنگ پلاستیکی

رنگهای پلاستیکی بر مبنای رزین امولسیونی پلی وینیل استات نوعی لاتکس کوپلیمر ساخته شده است. رنگ پلاستیکی جز رنگ های پایه آبی می باشد و به دو نوع نیم پلاستیک و تمام پلاستیک تقسیم بندی می شوند که حلال آنها آب است. بهتر است بدانید که رنگ های تمام پلاستیک برخلاف گفته خیلی از افراد قابلیت شستشوی کامل و ۱۰۰% را ندارند.

کاربردهای رنگ پلاستیکی ساختمان

از جمله موارد استفاده از رنگ پلاستیکی در ساختمان ها برای سقف ساختمان می باشد. استفاده از رنگ پلاستیکی در محل هایی که تردد زیادی دارد توصیه نمی شود. همچنین استفاده از رنگ پلاستیکی برای دیوار راهروها و راه پله ها اصلا توصیه نمی گردد چرا که در مسیرهای پر تردد سریعاً دچار لک می شود. همچنین استفاده از رنگ پلاستیکی برای سطوح فلزی و چوبی مناسب نمی باشد.

مزایای رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک قدیمی‌ترین نوع رنگ در بین رنگها بوده که استفاده از این نوع رنگ رواج بیشتری داشته است از جمله مزایای این رنگ می توان به قابلیت مخلوط شدن این رنگ با حلال های نفتی اشاره کرد همچنین رنگ های پلاستیک اگر از نوع با کیفیت و درجه یک باشد، قابل شستشو نیز است. از مهمترین پارامترهایی که رنگ پلاستیک را پرکاربردترین رنگ کرده است،

سرعت بالا در رنگ آمیزی می باشد، در واقع برای رنگ کاری ساختمان با استفاده از رنگ پلاستیک مدت زمان کمتری صرف می شود. به طور کلی می توان مزایای رنگ پلاستیک را در موارد زیر خلاصه کرد:

  • اجرای سریع
  • پوشش دهی بالا
  • مناسب برای محیط هایی که در معرض تعرق نیستند.
  • بوی بسیار کم که سریع رفع شود.
  • و…

مزایا و معایب رنگ پلاستیکی

معایب رنگ پلاستیک

اما از معایب رنگ پلاستیک می توان به چروک شدن زود هنگام نوع غیر قابل شستشوی آن می باشد. همچنین رنگ پلاستیک آبگریز می باشد و آب را به خود جذب میکند که این اصلا خوب نمی باشد. از دیگر معایب رنگ پلاستیک می توان به غیر قابل استفاده بودن آن بر روی آهن آلاتی مثل نرده، درب و پنجره اشاره کرد. همانطور که گفته شد چون رنگ پلاستیک قابلیت شستشوی ۱۰۰% را ندارند هرگز نباید در محل های پر رفت و آمد استفاده شود. از جمله معایب رنگ پلاستیک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ماندگاری پایین نسبت به سایر رنگ ها
  • جذب کردن آب به خود
  • چروک شدن زود هنگام
  • غیر قابل استفاده بودن بر روی آهن آلات مثل نرده و درب و پنجره ها
  • به مرور زمان بر اثر تابش نور تغییر رنگ میدهند.
  • مانند رنگ روغن سازگاری نسبتا خوبی با غلطک را ندارد.
  • و…

توجه به مزایا و معایبی که گفته شد اما این رنگ همچنان پر استفاده ترین نوع رنگ می باشد و برای مواقعی که زمان کمی برای نقاشی ساختمان دارید استفاده از رنگ پلاستیک مناسب‌ترین گزینه می باشد همچنین برای افرادی که هر دو یا سه سال قصد رنگ کاری ساختمان خود را دارند استفاده از رنگ پلاستیک توصیه می شود. از مهمترین پارامترهای که استفاده از این نوع رنگ را رواج داده است بعد از زمان کم اجرای آن، هزینه کم آن می‌باشد که نسبت به سایر رنگها هزینه مناسب تری دارد.

چون رنگ پلاستیکی بوی زننده ای ندارد و حلال آن نیز آب می باشد، برای کسانی که نسبت به بوی رنگ حساسیت دارند استفاده از رنگ پلاستیکی گزینه مناسبی است و همچنین برای مواقعی که نیاز است سریعاً رنگ ساختمان خشک شود استفاده از رنگ پلاستیکی توصیه می شود.

دسته بندی شده در: نقاشی ساختمان, مجله

ارسال نظر