نقاشی ساختمانی سریع ترین و موثرترین روش در تغییر فضاهای داخلی و خارجی ساختمان ها می باشد. نقاشی داخل ساختمانی با استفاده از انواع رنگ های ساختمانی انجام می شود که شما می توانید برای دستیابی به اطلاعات نزدیکترین افراد متخصص در زمینه نقاشی ساختمانی تهران از طریق همین سایت (فنی کارا) به اطلاعات این افراد دست یابید و برای اجرای نقاشی داخل ساختمان تهران خود با آنها هماهنگ کنید.
آنچه در این مطلب می خوانید:
- مراحل نقاشی نمای داخلی و بیرونی ساختمان
- هزینه نقاشی ساختمان در تهران
- انواع رنگ برای نقاشی ساختمانی
- توصیه های نقاش ساختمان برای انتخاب مناسب ترین رنگ
- ویژگی های رنگ های ساختمانی
- خدمات نقاشی ساختمان در تهران
- بهترین زمان برای نقاشی ساختمان چه زمانی است؟
همانطور که می دانید رنگ آمیزی ساختمان تاثیر بسیاری بر زیبایی فضای ساختمان دارد ضمن اینکه نقاشی ساختمانی از جمله مواردی است که می توانید در هر زمانی مجددا رنگ ها را عوض کرده و رنگ جدیدی مطابق با دکوراسیون منزل خود انجام دهید.
وب سایت خدماتی فنی کارا جزء سایت هایی می باشد که علاوه بر نقاشی ساختمان در تهرانپارس، غرب تهران، شرق تهران، شمال و جنوب خدمات خود را در اطراف تهران که نزدیکترین آن نقاشی ساختمان در کرج می باشد را ارائه می دهد.
مراحل نقاشی نمای داخلی و بیرونی ساختمان
نقاشی نمای بیرون ساختمان با نمای داخلی ساختمان کمی متفاوت است بدین صورت که برای نمای بیرونی ابتدا باید کارهای زیر انجام شود:
- نماشویی ساختمان: در این مرحله ابتدا نمای ساختمان را شستشو می دهند تا از هر گونه گردو غبار و آلودگی پاک شود.
- سمباده زنی برای درب و پنجره هایی که قرار است رنگ آمیزی شود.
- در صورتی که نمای ساختمان سیمانی می باشد ابتدا باید تمامی شکاف های آن پر شود، برای نقاشی ساختمان دقت کنید که قبل از شروع نقاشی ساختمان در تهران حتما مراحل زیرسازی را با دقت انجام دهید.
- پرایمر (زیرکاری قبل از رنگ آمیزی اصلی نمای ساختمان) قبل از شروع کار نقاشی ساختمان در تهران حتما باید انجام شود.
- برای شروع به نقاشی نمای بیرون ساختمان تهران می توانید از رنگ های روغنی و پلاستیکی استفاده کنید.
- برای نقاشی ساختمانی که نمای بیرونی آن کامپوزیت می باشد، ابتدا باید مراحل 1 تا 4 را انجام دهید و سپس برای رنگ کردن نمای فلز یا کامپوزیت از رنگ های صنعتی استفاده کنید.
- بسیار دقت کنید که به هیچ وجه نباید هنگام رنگ کردن نمای کامپوزیت همزمان از رنگ صنعتی با رنگ روغن استفاده کنید چرا که ترکیب این دو باعث می شود سریعا تبله (باد) کند و از سطح کامپوزیت جدا شود.
رنگ کاری ساختمان با استفاده از رنگ پلاستیک، رنگ روغنی، اکریلیک، مولتی کالر، کنیتکس، رولکس، بلکا، رومالین، سیلر-کیلر (رنگ های شفاف)، پتینه، جوتن، پیکو کالر و… انجام می شود. که شما با توجه به شرایط و پارامترهایی که در نظر دارید، می توانید نوع رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید و اجرای رنگ کاری و نقاشی ساختمان خود را به دست نقاش ساختمانی ماهر و متخصص بسپارید.
هزینه نقاشی ساختمان در تهران
نقاشی ساختمانی بر اساس نرخ نقاشی ساختمان در تهران که اتحادیه نقاشان ساختمان آن را تعیین می کند، مشخص می شود.
البته که قیمت نقاشی ساختمان تهران، تهرانپارس، غرب و شرق به عوامل زیادی بستگی دارد که عبارتند از:
- آماده سازی
- زیر سازی
- بتونه کاری
- رنگ زنی دیوارها
- رنگ زنی در و پنجره
- رنگ زنی نمای بیرونی یا داخل ساختمان
- هزینه رفت و آمد نقاش ساختمان تهران
- ارتفاع محل مورد نظر برای ارائه خدمات نقاشی ساختمان در تهران
- شرایط جوی و آب و هوایی در فصل مورد نظر
- متراژ ساختمان
- قدیمی نبودن بافت اصلی ساختمان
- نقاشی ساختمان کودکانه
- نقاشی ساختمان مدرن (سبک های جدید نقاشی مثلا: نقاشی ساختمان طرح کاغذ دیواری)
شما برای دریافت کارهای ساختمانی خود مانند: نقاشی ساختمان که یکی از خدمات سایت فنی کارا می باشد، می توانید با اطمینان خاطر نزدیکترین نقاش ساختمان خود را درخواست دهید. اما اگر شما در شهری غیر از تهران و اطراف آن سکونت دارید، خبر خوب اینکه فنی کارا توانایی ارائه خدمات رنگ آمیزی ساختمان را در شهرهای زیادی مانند: قم، اصفهان، شیراز، ساری، تبریز و… دارد.
به همین منظور شما می توانید برای دریافت نقاشی ساختمان در مشهد از طریق همین لینک اقدام کنید و یا اینکه به ابتدای صفحه مراجعه کرده و شهر مورد نظر را خود را انتخاب کنید تا لیست تمامی افراد نقاشان ساختمان برای شما نشان داده شود.
انواع رنگ برای نقاشی ساختمانی
رنگ های ساختمانی به طور کلی به دو دسته قابل شستشو و غیر قابل شستشو تقسیمبندی میشود که هر کدام از آنها انواع مختلفی دارند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- رنگ پلاستیکی
- رنگ روغنی
- رنگ اکریلیک
- رنگ کنیتکس
- رنگ مولتی کالر
- سیلر کیلر
- اپوکسی
- رنگ نما
- رنگ روغنی بی بو
- رنگ پتینه
- بلکا
- و…
توصیه های نقاش ساختمان برای انتخاب مناسب ترین رنگ
در هنگام انتخاب رنگ برای نقاشی داخل ساختمان (منزل) یا محل کارتان پارامترهایی را در نظر گرفته و سپس با توجه به آنها بهترین و مناسب ترین قد را انتخاب کنیم برای رنگ آمیزی منازل اغلب به رنگ درب ها پنجره ها و یا پرده نقد می شود نقاشی ساختمان باید متناسب با دکوراسیون منزل باشد. مهمترین پارامتر در انتخاب نوع رنگ شرایط محل می باشد عنوان مثال اگر محل مورد نظر در معرض نور خورشید قرار دارد نباید از رنگ پلاستیکی استفاده شود چرا که به سرعت تغییر رنگ میدهد.
نوع لامپ های موجود در منزل نیز بر انتخاب نوع رنگ تاثیرگذار است مثلا اگر از لامپ فلورسنت برای روشنایی منزل استفاده کرده اید با توجه به اینکه این نوع لامپ ها دارای نور سبز رنگ میباشند باید رنگ و نوع آن متناسب با این نام انتخاب شود و یا حتی لامپ های هالوژن و رشته ای که نور زرد رنگی تولید می کنند، رنگ های کمرنگ را نا محسوس تر جلوه می دهد.
نوع رنگ برای فضاهایی که آفتاب گیر نیستند
دقت کنید برای فضاهای از منظر که آفتابگیر نیستند استفاده از رنگ هایی که نور را انعکاس می دهد مناسب تر می شود چرا که باعث افزایش روشنایی این قسمت ها می گردد. می توانید از رنگ های گرم در واحد های شمالی استفاده کنید و از نورهای مصنوعی زرد رنگ،استفاده چراغ هایی که سایه های مات نور دارند، با ایجاد تناقض فضا را متمایز می کند.
برای بلندتر نشان دادن سقف می توانید از رنگ های روشن استفاده کنید، چرا که رنگ های تیره سقف را کوتاه تر و دیوارها را جلوتر نشان میدهد، بنابراین در فضاهایی که باریک و بلند می باشد استفاده از رنگهای روشن میشود و به هیچ عنوان از رنگ های تیره در این فضاها استفاده نکنید.
شناخت مزاج رنگ ها برای انتخاب بهترین رنگ برای نقاشی ساختمان
- در بین رنگها رنگ آبی مزاج خنکی دارد که به رنگ آرامش معروف است رنگ آبی موجب تشعشات صلح آمیز شده و به دلیل آرامشی که می دهد، خواب آور است و رنگ آبی فیروزه ای نیز برای ایرانیان علامت پیروزی میباشد.
- رنگ زرد مزاج گرم و خشک دارد، این رنگ علامت درایت زیاد، عشق ورزی، هوش و فهم می باشد.
- بنفش مزاج معتدل با گرایش به سردی دارد، این رنگ از ترکیب دو رنگ قرمز و آبی می باشد که قرمز مربوط به جسم و آبی مربوط به روح می شود برای رفع بی خوابی و رفع نارسایی ذهنی استفاده از رنگ بنفش توصیه می شود.
- رنگ نارنجی مزاج گرم دارد و علامت انرژی است رنگ نارنجی حاصل مخلوط شدن دو رنگ قرمز و زرد می باشد.
- رنگ قرمز مزاج گرم دارد و ارتعاشات درمان کننده و تقویت کننده دارد.
- رنگ سبز مزاج معتدل دارد و ارتعاشات متعادل کننده مهمی برای سیستم عصبی دارد.
ویژگی های رنگ های ساختمانی
با توجه به نوع رنگی که مدنظرتان هست قابل شستشو یا غیر قابل شستشو بودن آن میتوانید از بین رنگ های روغنی که قابل شستشو و رنگ های پلاستیکی که غیر قابل شستشو می باشند رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید، از طرفی توجه به برخی مزیت ها مثل سرعت در اجرای رنگ کاری و بدون بو بودن و ارزان تر بودن رنگ پلاستیکی و یا توجه به براق بودن رنگ روغنی و دوام بالای آن می توانید رنگ مورد نظر خود را برگزینید.
رنگ های آکریلیک بر پایه آب می باشند و همچنین بدون بو هستند این رنگ ها با آب پاک نمی شوند و از طیف وسیعی برخوردار می باشند، در واقع رنگ های اکریلیک همان رنگ های روغنی بدون بو هستند که به صورت نیمه براق تولید میشوند و در آن ها نیازی به ترکیب رنگ براق و مات نیست که به آنها رنگ روغنی بدون بو گفته می شود. از ویژگی های رنگ های مولتی کالر نیز می توان به قابلیت شستشوی مناسب آن اشاره کرد و اینکه به سرعت خشک می شود. از جمله مزایای این نوع رنگ قابلیت آنتی استاتیک بودن آن می باشد که مانع از جذب گرد و غبار می شود. اما از معایب این نوع رنگ هزینه بر بودن آن است.
خدمات نقاشی ساختمان در تهران
- انجام کلیه خدمات نقاشی ساختمانی پاسخگویی تمام وقت + حضور و بازدید رایگان از محل
- نقاشی ساختمان رنگ روغن، اکرلیک، پلاستیکی و…
- پتینه کاری ساختمان
- نقاشی ساختمانی مدارس، مهد کودک ها، ساختمان های مسکونی و مجتمع های تجاری
- نقاشی انواع در و پنجره
- نقاشی کناف
- زیرسازی قبل از انجام نقاشی ساختمانی
- نقاشی انواع سقف: شیروانی، مخزن، ماسوله و…
- نقاشی ابزار گچ بری
- نقاشی نمای ساختمان
- نقاشی ساختمان لوکس و مدرن
بهترین زمان برای نقاشی ساختمان چه زمانی است؟
برای زمان اجرای نقاشی ساختمان در تهران به شرایط محل رنگ کاری، همچنین شرایط آب و هوایی و کیفیت و نوع رنگ بستگی دارد که شما باید قبل از اجرای کار حتما با نقاش ساختمان متخصص و ماهر مشورت کنید و بهترین زمان را برای نقاشی ساختمانی خود انتخاب کنید. مهمترین پارامتر در تعیین زمان اجرای نقاشی زیر سازی کار می باشد که شامل ترک خوردگی و پوسته پوسته شدن سطح کار است که برطرف کردن آن قدر زمان بر می باشد، همچنین وجود رطوبت در محل کار نیز مانع از سریع اجرا شدن نقاشی ساختمان می شود. در مواقعی که ساخت و ساز صورت گرفته است و ساختمان تازه ساز می باشد حتما باید اجرای نقاشی ساختمان بعد از خشک شدن کامل دیوارها صورت بگیرد.
بهتر است بدانید که در فصلهای بهار و تابستان به دلیل گرم بودن هوا بهترین و مناسب ترین فصل برای اجرای نقاشی ساختمانی و رنگ آمیزی میباشد چرا که برای خشک شدن رنگ مدت زمان کمی صرف می شود. همچنین در اواخر فصل زمستان و به دلیل نزدیک بودن به عید نوروز کار نقاشی ساختمان به خصوص در قسمت های پارکینگ و راه پله ها بیشتر از سایر مواقع صورت میگیرد اگر قصد رنگ کاری و نقاشی ساختمان در این قسمت های گفته شده را داشتید حتما قبل از این ایام اقدام کنید تا به شلوغی و اوج کار نقاش ساختمان برنخورید.
دسته بندی شده در: تهران, نقاشی ساختمان, خدمات فنی