بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند نصب توالت فرنگی کار بسیار سخت و دشواری است. در این مقاله، ما به صورت مرحله به مرحله و تصویری، به شما آموزش نصب توالت فرنگی را خواهیم داد، با ما همراه باشید:
برای دریافت خدمات نصب توالت فرنگی و تعمیر توالت فرنگی در تهران میتوانید از طریق لینک صفحه درخواست خود را ثبت نمایید.
- لوازم مورد نیاز برای نصب
- روش نصب توالت فرنگی
- مرحله اول: جدا کردن توالت فرنگی قدیمی
- مرحله دوم: نصب کاسه توالت فرنگی
- مرحله سوم: نصب مخزن توالت فرنگی
- مرحله چهارم: نصب شلنگ رابط
- مرحله پنجم: نصب نشیمنگاه توالت فرنگی
لوازم مورد نیاز برای نصب
در حالت کلی، نصب تمامی تجهیزات و وسایل ساختمانی، احتیاج به ابزار فنی مخصوصی دارد. توجه داشته باشید برای نصب توالت فرنگی، لازم است شما با وسیله های زیر و طرز استفاده از آن ها کمی آشنایی داشته باشید:
- دستکش: جهت جلوگیری از برخورد آلودگی ها با پوست
- پیچ گوشتی، انبردست و آچار فرانسه: برای اتصال قطعات، پیچ، مهره و واشر
- حلقه مومی
- درزگیر: به منظور جلوگیری از انتشار بوی بد و آب
- شلنگ رابط: جهت اتصال کاسه توالت فرنگی و مخزن به یکدیگر
روش نصب توالت فرنگی
امروزه انواع مختلفی از توالت های فرنگی با قابلیت های متفاوت، توسط شرکت های گوناگون داخلی و خارجی تولید می شوند. علی رغم تفاوت این توالت فرنگی ها، روش نصب همگی آنان یکسان است. درد ادامه مشاهده خواهید کردید که نصب توالت فرنگی اصلا کار پیچیده و دشواری نیست و هر کسی که اندکی تجربه در زمینه لوله کشی و کار با ابزار داشته باشد، به راحتی قادر خواهد بود این کار را انجام دهد.
مرحله اول: جدا کردن توالت فرنگی قدیمی
اولین قدم برای نصب توالت فرنگی جدید آن است که توالت فرنگی قبلی را جدا کرده و بردارید. برای این کار لازم است ابتدا شیر آب توالت فرنگی را بسته و سپس آب داخل آن را خالی کنید. در صورتی که توالت فرنگی شما دو قسمتی می باشد، لازم است ابتدا پیچ های متصل کننده مخزن به کاسه توالت فرنگی را باز کرده و مخزن را جدا کنید.
حالا به آرامی شروع به تکان دادن توالت فرنگی کنید تا چفت های آن باز شده و از زمین جدا شود. توجه داشته باشید که در این مرحله از وارد کردن ضربه و انجام حرکاتی که ممکن است باعث آسیب دیدن سرامیک و کاشی های اطراف شود خودداری کنید. اگر توالت فرنگی شما سالم بوده و هنوز هم قابل استفاده است، می توانید پس از جدا کردنش، نسبت به فروش آن اقدام کنید.
هنگام برداشتن توالت فرنگی قدیمی، حتما از دستکش استفاده کنید، زیرا حلقه مومی قدیمی بسیار آلوده و کثیف می باشد. توصیه می شود در این مرحله، به منظور جلوگیری از استشمام گاز فاضلاب، از ماسک بر روی بینی و دهان خود استفاده کنید. همچنین می توانید تکه ای پارچه را درون دهانه چاه قرار داده تا از انتشار گازهای مضر فاضلاب جلوگیری کنید.
مرحله دوم: نصب کاسه توالت فرنگی
این مرحله را می توان مهم ترین قسمت در آموزش نصب توالت فرنگی دانست؛ چرا که اگر کاسه توالت فرنگی به خوبی نصب نشود، ممکن است بوی بد و آب به داخل سرویس بهداشتی نشت پیدا کند. برای نصب کاسه توالت فرنگی، ابتدا حلقه مومی و پیچ های آن را نصب کنید. پس از آنکه از درست بودن اتصالات حلقه مومی اطمینان حاصل کردید، کاسه توالت فرنگی را بر روی آن قرار دهید.
با فشار دادن سطح کاسه توالت فرنگی به مدت چند دقیقه، مطمئن شوید که کاسه به درستی در جای خود قرار گرفته است. در این مرحله می توانید از درزگیر و بست های پلاستیکی استفاده کنید تا کاسه توالت فرنگی کاملا در محل خود ثابت شود. اگر توالت فرنگی شما دارای پوشش پلاستیکی است، لازم است تا در این مرحله پوشش را با استفاده از پیچ و مهره محکم کنید.
مرحله سوم: نصب مخزن توالت فرنگی
این مرحله را می توان قبل از نصب کاسه توالت فرنگی هم انجام داد، اما توصیه می شود این مرحله را به بعد از نصب کاسه موکول کنید؛ زیرا نصب مخزن باعث سنگین تر شدن توالت فرنگی، و در نتیجه دشوار شدن جایگذاری آن روی حلقه مومی می شود.
در برخی از انواع توالت فرنگی برای نصب مخزن لازم است دیوار را سوراخ کنید. اما در توالت فرنگی های زمینی، نیازی به این کار نیست، تنها کافی است تا مخزن را به کاسه توالت فرنگی متصل کنید. در این مرحله برای سفت کردن مهره ها ممکن است به آچار فرانسه احتیاج پیدا کنید.
مرحله چهارم: نصب شلنگ رابط
قبل از خریدن شلنگ، لازم است تا فاصله بین دیوار تا مخزن را اندازه گیری کرده و با توجه به آن شلنگ مناسب را خریداری کنید. نصب شلنگ مرحله ساده انجام کار است، اتصال یک سر شلنگ به مخزن و سر دیگر آن به فلکه، تنها کاری است که باید انجام دهید.
مرحله پنجم: نصب نشیمنگاه توالت فرنگی
هنگام خریدن نشیمنگاه توجه داشته باشید که کاملا هم اندازه توالت فرنگی باشد، زیرا در غیر این صورت نصب آن کمی دشوار خواهد بود. به منظور رعایت نکات بهداشتی توصیه می شود که از نشیمنگاه های پلاستیکی استفاده کنید. برای نصب نشیمنگاه به چند پیچ و مهره و یک آچار احتیاج خواهید داشت.
پس از انجام تمامی مراحل بالا، می توانید شیر آب را باز کرده و توالت فرنگی خود را امتحان کنید. توصیه می کنیم برای جلوگیری از جمع شدن آلودگی و کثیفی در درز های بین توالت فرنگی و سرامیک، از چسب آکواریوم آنتی باکتریال استفاده کنید. توجه داشته باشید پس از استفاده از چسب باید به مدت 24 ساعت صبر کنید تا چسب به صورت کامل خشک شود. درزگیری این قسمت ها هنگام شست و شو و نظافت توالت فرنگی نیز به شما کمک خواهد کرد.
دسته بندی شده در: نصب و تعمیر توالت فرنگی, مجله