ارسال آگهی

۶ مشکل رایج ماشین لباسشویی چیست؟ و چگونه برطرف می شوند

در این مطلب سعی شده تا رایج ترین مشکلات ماشین لباسشویی به شما آموزش داده شود تا بتوانید تعمیرات لباسشویی در منزل را انجام دهید:

اکثر ماشین های لباسشویی به طور  خودکار کار می کنند که با استفاده از دکمه های اتوماتیک می توان برنامه های مختلف برای ماشین تنظیم نمود.

ماشین لباسشویی یا ماشین رخت شویی، وسیله ای برقی می باشدکه برای شستشوی انواع لباس، رو تختی ها و یا حتی پتو مورد استفاده قرار می گیرد. طریقه شستن لباس ها در ماشین لباسشویی بدین شکل می باشد که لباس ها در درون ماشین لباسشویی به چرخش در می آیند و آب نیز با فشار به الیاف های پارچه برخورد می کند که همین امر باعث تمیز شدن لباس ها می شود.

وظایف اصلی ماشین لباسشویی عبارتند از:

  • تنظیم مدت زمان شستشو
  • ترکیب آب سرد و گرم تا سطح دلخواه
  • آیکشی لباس ها و خشک کردن آنها

هنگام کار با ماشین لباسشویی بنا به دلایلی متوجه می شوید که لباسشویی به درستی کار نمی کند مشکلاتی از قبیل روشن نشدن ماشین لباسشویی، لرزش ماشین لباسشویی، اتصالات برق ماشین لباسشویی، آبریزی کردن ماشین لباسشویی، باز نشدن درب ماشین و یا هر نوع مشکل دیگری که امکان دارد پیش بیاید.

طبیعتا تعمیر ماشین لباسشویی نیاز به تخصص و مهارت کافی دارد چنانچه ماشین لباسشویی شما با برخی مشکلات روبه رو شد اگر دانش کافی برای تعمیر آن را ندارید می توانید به سایت فنی کارا مراجعه کنید و با یک کلیک بر روی تعمیرات ماشین لباسشویی در منزل، نزدیکترین تعمیرکار حرفه ای ماشین لباسشویی در تهران را بیابید.

تعمیرکار سیار لباسشویی

1- به چه دلیل لباسشویی روشن نمی شود؟

بعد از قرار دادن لباس ها در ماشین لباسشویی و فشار دادن دکمه پاور، ماشین لباسشویی روشن نمی شود. با روبه رو شدن چنین صحنه ایی اقدام به چک کردن موارد زیر شود.

  •  مشکل در اتصال برق: ابتدا اتصال برق در پشت ماشین لباسشویی چک شود که ممکن است بر اثر تکان های شدید یا جابه جایی اندک لباسشویی اتصال برق آن جدا شده باشد.
  • خرابی محافظ برق: چنانچه از محافظ یا سه راهی برای اتصال برق استفاده شده است، اطمینان حاصل شود که سالم باشد و اتصالی نداشته باشد.
  • خرابی دکمه استارت: یک دلیل دیگر برای روشن نشدن لباسشویی خرابی دکمه استارت یا همان کلید خاموش و روشن آن می باشد می توان  مجدد کلید را فشار داد که ممکن است ایراد از اهرم تعبیه شده باشد که میکروسوئیچ را به خوبی فشار نمی دهد.
  • ماشین لباسشویی روشن است اما دستگاه کار نمی کند: در این موقعیت احتمال خراب شدن چرخ دنده ها وجود دارد. به وجود آمدن این مشکل در مواقعی است که حرکت محور موتور به حرکت محور تایمر انتقال نمی یابد. برای رفع این مشکل باید از تعمیرکار حرفه ای کمک گرفته شود.

2- دلیل نچرخیدن مخزن ماشین لباسشویی چیست؟

لباسشویی روشن می شود و عمل آب گیری را هم به درستی انجام می دهد اما مشکلی که وجود دارد این است که برای شستشوی لباس ها مخزن آن نمی چرخد و احتمال بر این است که تسمه ماشین لباسشویی پاره شده باشد. در اسرع وقت با کمک یک تعیمرکار متخصص ماشین لباسشویی در فنی کارا، اقدام به تعویض تسمه شود. تعمیرات ماشین لباسشویی در مشهد و شهرهای بزرگ دیگر نیز جزو یکی از دهها خدمات دیگر سایت فنی کارا می باشد.

3- چند دقیقه پس از شروع به کار، ماشین لباسشویی از کار می افتد

ممکن است دلیل توقف ماشین لباسشویی اضافه کردن بیش از حد لباس به داخل آن باشد. همچنین ممکن است پارچه هایی مثل: روتختی یا پتو که بعد از خیس شدن سنگین تر می شوند نیز عامل بروز این مشکل باشد. این احتمال هم وجود دارد که تسمه ها نیاز به رگلاژ داشته باشند و یا خیلی سفت بسته شده باشند.

بعد از راه اندازی مجدد لباسشویی در برخی موارد شاید متوجه شده باشید که چرا لباس ها را به خوبی تمیز نمی کند و یا لباس ها پس از خشک شدن همان کثیفی یا لکه ها بر روی آنها جا مانده است برای بررسی این موضوع با مطلب بررسی علت تمیز نشستن ماشین لباسشویی در سایت فنی کارا به شما آموزش داده می شود که چطور می توانید دلیل این موضوع را پیدا کرده و آن را رفع نمایید.

تعمیرات ماشین لباسشویی در منزل

 4- علت بوی سوختن در لباسشویی چیست؟

به هیچ عنوان بوی سوختنی در ماشین لباسشویی نادیده گرفته نشود و در اولین اقدام نیز لباسشویی از برق جدا شود.  بر اساس نکات گفته شده که به توضیح هریک پرداخته شده است می توان به این موضوع پی برد که کدام یک از قطعات ماشین لباسشویی نیاز به تعمیر و یا تعویض دارند.

برای شروع، قطعاتی که بیشتر اوقات باعث بوی سوختگی در ماشین لباسشویی می شود لیست شده است. می توانید از طریق این لیست متوجه شوید که کدام قطعه ی ماشین لباسشویی تان نیاز به تعویض دارد.

4-1- خرابی موتور ماشین لباسشویی

به دلیل اینکه از لباسشویی خیلی زیاد استفاده می شود و یا بیش از ظرفیت بار لباسشویی به آن لباس اضافه شده است ممکن است سیم پیچ لباسشویی آسیب ببیند و در نتیجه بوی سوختنی از آن خارج شود. در بعضی مواقع نیز سفت بودن بیش از حد تسمه باعث فشار آوردن به موتور می شود و بوی سوختنی منتشر می شود.

4-2- تسمه لباسشویی

دیگ لباسشویی و پولی موتور به وسیله یک تسمه به یکدیگر متصل شده اند که بوی سوختنی می تواند از پاره شدن یا پوسیدگی این تسمه باشد. چنانچه تسمه پاره شده باشد و در جای مناسب خود قرار نگرفته باشد ساییدگی به دیگر قطعات باعث بوی سوختگی می شود.

4-3- برد یا تایمر

گاهی اوقات ممکن است اتصالاتی در برد یا تایمر وجود داشته باشد که سوختن قطعات یا عایق بندی آنها باعث ایجاد بوی سوختگی می شود.

4-4- المنت

خراب بودن برد یا تایمر حتی در زمانی که آبی داخل دیگ ماشین لباسشویی نیست باعث می شود که مثل زمان خشک کردن المنت در جریان مدار قرار بگیرد و شروع به داغ شدن کند، همین مسئله باعث می شود که بوی سوختنی به مشام برسد.

4-5- لاستیک المنت

برای آب بندی کردن المنت در داخل دیگ اصلی لباسشویی یک لاستیک نصب شده است اگر اتصالی در المنت پیش بیاید و باعث داغ شدن المنت شود لاستیک می سوزد و باعث پخش شدن بوی سوختگی در فضا می شود.

5- سر و صدای زیاد ماشین لباسشویی

نکات زیر نشان دهنده این است که علت سر و صدای زیاد لباسشویی از چه چیزهایی می تواند باشد:

  1. میزان بار ریخته شده در لباسشویی بیشتر از بار تعیین شده آن است.
  2. شی یا وسیله ای بین جسم خارجی چیلک و مخزن شستشو گیر کرده است.
  3. ممکن است پولی ها شل شده باشند.
  4. محور مخزن (شفت و سه نظام) خراب می باشد.
  5. احتمال دارد بلبرینگ های موتور خراب شده باشد.

6- دلیل خارج شدن آب از ماشین لباسشویی

دلایل زیادی برای نگه نداشتن آب در ماشین لیاسشویی وجود دارد که در این مطلب به توضیح آنها پرداخته شده است. به طور کلی نگهداری از وسایل برقی خانگی نیازمند رعایت کردن نکاتی می باشد تا به شما کمک کند که از وسایل خود به خوبی نگهداری کنید و استفاده طولانی تری از وسایل خود داشته باشید. در سایت فنی کارا شما می توانید علاوه بر شرایط سرویس و نگهداری ماشین لباسشویی هر نوع مطلب یا خدماتی را جستجو کرده و راه حل های زیادی را مطالعه کنید.

6-1- سوراخ شدن لاستیک دور در لباسشویی

معمولا در قسمت پایینی درب ماشین لباسشویی مقداری آب باقی می ماند که این آب باقی مانده و املاح موجود در آن باعث پوسیدگی لاستیک می شود و موجب سوراخ شدن آن می شود. برای رفع این مشکل و مشاهده شدن سوراخ هایی در لاستیک می توان لاستیک را 180 درجه چرخاند تا قسمت سوراخ شده در قسمت بالایی درب قرار گیرد. اما اگر با انجام این کار مشکل برطرف نشد باید لاستیک دور درب را تعویض کرد.

 6-2- شیلنگ ورودی به شیر الکتریکی اتصال درستی ندارد

در این موقعیت باید از درست بودن اتصالات شیرها اطمینان حاصل شود و اگر مشکلی وجود دارد برای رفع عیب آن اقدام شود در صورت نداشتن مهارت کافی در این زمینه بهتر است با تعمیرکار حرفه ایی فنی کارا در تماس باشید.

6-3- کاسه نمد لباسشویی خراب شده است

اگر از پشت مخزن زیر یاتاقان آب بیرون می ریزد این احتمال وجود دارد که کاسه نمد ماشین لباسشویی خراب شده باشد.

برای رفع این مشکل ابتدا باید دستگاه خاموش شود و آب آن تخلیه شود.  بعد از باز کردن تسمه و پولی بزرگ و در آوردن بلبرینگ و کاسه نمد، اقدام به تعویض کاسه نمد شود.

دلایل دیگر خارج شدن آب از ماشین لباسشویی نیز وجود دارد که به صورت موردی به آنها پرداخته شده است:

  • مخزن سوراخ است.
  • لوله خرطومی مخزن به پمپ سوراخ شده است.
  • ممکن است سوراخی در شیلنگ خروجی به وجود آمده باشد.
  • از پمپ آب، آب خارج می شود.
  • اتصالات بین شیلنگ رابط، شیر الکتریکی و محفظه جا پودری درست نیست و یا شیلنگ سوراخ شده است.
  • ممکن است شیلنگ خروجی خراب شده باشد.
  • لوله لاستیکی رابط محفظه جا پودری به مخزن آن ایراد دارد و یا لوله سوراخ شده است.

دسته بندی شده در: تعمیر ماشین لباسشویی, مجله

ارسال نظر