ارسال آگهی

همه چیز درباره داربست متحرک (آسانسوری)

در بسیاری از پروژه های بزرگ از انواع داربست های مختلف استفاده می شود. یکی از انواع ان داربست های مورد استفاده داربست متحرک یا همان داربست آسانسوری می باشد که در ادامه مطالب زیر را درباره آن مطالعه خواهید کرد:

  • داربست متحرک چیست؟
  • نحوه ارائه داربست متحرک در بازار
  • مقایسه داربست متحرک با داربست فلزی
  • مزایای داربست متحرک (آسانسوری)

داربست از دیر باز مورد استفاده انسان ها در امور ساختمان سازی بوده است و افراد برای کار در ارتفاع های بیش از دو متر از داربست استفاده می کنند که کار آن ها را بسیار راحت نموده و باعث شده که انسان بتواند برج های بلندی را بسازد. در طول سال های متمادی نوع و جنس آن متفاوت شده است. همزمان با پیشرفت صنعت، ساخت داربست نیز پیشرفت های بسیاری کرده است و انواع مختلفی از آن ساخته شده اند.

مانند داربست نمایشگاهی، داربست فلزی، داربست متحرک و… که همین تنوع باعث شده که میزان استفاده از داربست گسترش یابد و در امور مختلفی مانند برپایی غرفه های مختلف در سطح شهر، برگزاری نمایشگاه ها، ساختمان سازی و امور مربوط به آن همواره از داربست به عنوان یکی از اجزای اصلی استفاده شود. در این مطلب بنا داریم به طور جزئی به داربست متحرک و میزان استفاده از آن در صنعت ساختمان سازی بپردازیم:
داربست متحرک یا آسانسوری

داربست متحرک چیست؟

در پروژه های ساختمانی که ارتفاع آن ها زیاد می باشد و یا انجام کار هایی در ساختمان سازی مانند ساخت نما برای ساختمان یا پوشش دهی یا تخریب نما ها، از داربست آسانسوری یا پلت فرم می توان استفاده نمود. استفاده از این داربست ها اجرای کار را به مراتب آسان تر می کند و صرفه جویی اقتصادی و ایمنی بالایی را به ارمغان می آورد. پلت فرم یا داربست آسانسوری کارهایی نظیر دسترسی به ارتفاع برای سیمان کاری، نماکاری و… را آسان تر می کند.

نحوه ارائه داربست متحرک در بازار

داربست متحرک که به آن داربست آسانسوری و پلت فرم نیز گفته می شود با استفاده از تکنولوژی روز دنیا ساخته اشت و یکی از پیشرفته ترین داربست ها محسوب می شود. این داربست به صورت دو پایه و تک پایه  در بازار ارائه می شود.

داربست تک پایه: این مدل از داربست متحرک می تواند طول 10 متر از ساختمان را پوشش دهد. میزان تحمل بار و تعداد نفراتی که روی آن وجود دارند تا 700 کیلوگرم طراحی شده است و می تواند تا این میزان وزن را تحمل کند.

داربست دو پایه: داربست دوپایه متحرک می تواند به اندازه 23 متر عرض ساختمان را پوشش دهد. میزان تحمل بار این داربست، 1200 کیلوگرم محاسبه و طراحی شده است.
اجزای داربست متحرک

مقایسه داربست متحرک با داربست فلزی

داربست متحرک می تواند جایگزین مناسبی برای داربست فلزی باشد. داربست متحرک از لحاظ میزان ایمنی، میزان هزینه پرداختی کارفرمایان و میزان سرعت پیش رفتن پروژه نسبت به داربست فلزی به صرفه تر می باشد. داربست متحرک یاعث می شود میزان امنیت جانی کارگر های ساختمان افزایش یابد و همین امر باعث کاهش استرس آن ها و افزایش آرامش در زمان کار می شود.

سیستم های ایمنی مختلفی که در این پلت فرم استفاده شده است باعث می شوند که در مواقع اضطراری از سقوط درابست پیشگیری شود. یکی از سیستم های ایمنی به کار گرفته شده در داربست متحرک، سیستم پاراشوت یا گریز از مرکز می باشد که در زمان های خطر که داربست در حال سقوط می باشد، وارد عمل شده و باعث قفل شدن دستگاه می شود.

داربست آسانسوری همچنین یک کابل امنیتی مستقل نیز دارد که اگر در مواقع خطر هیچکدام از سیستم های ایمنی به کار رفته در دستگاه کار نکنند، این سیستم بطور مستقل وارد عمل شود و کل دستگاه را قفل نماید. البته داربست فلزی همچنان به میزان زیادی مورد استفاده صاحبان پروژه های مختلف قرار می گیرد و اجاره داربست فلزی همچنان انجام می شود.

مزایای داربست متحرک (آسانسوری)

  1. این پلت فرم نسبت به داربست فلزی به صرفه تر می باشد.
  2. سرویس های دوره ای آن کم هزینه می باشند.
  3. قطعات آن مناسب بوده و در دسترس هستند.
  4. قطعات داربست متحرک طول عمر بالایی دارند.
  5. شرایط محیطی مخصوص ندارد و در هر شرایطی می توان آن را نصب نمود.
  6. به این دلیل که محدودیت های داربست فلزی را ندارد، باعث بالا رفتن سرعت پیشرفت کار می شود.
  7. نصب و راه اندازی داربست آسانسوری راحت می باشد.
  8. حمل و نقل و تعمیر و نگهداری پلت فرم هم کار آسانی است.

دسته بندی شده در: اجاره داربست, مجله

ارسال نظر