ارسال آگهی

محلول لوله بازکن ابزاری برای لوله بازکنی سریع و کم هزینه

با گرفتگی سینک ظرفشویی مواجه شدید و نیاز به یک روش لوله بازکنی سریع دارین؟ یکی از کارآمد ترین روش های لوله بازکنی استفاده از محلول لوله بازکن است که میتونیم از اون برای باز کردن گرفتگی های شدید لوله استفاده کنیم، ولی برای استفاده از محلول بازکن باید نکاتی رو رعایت کنیم که در این مطلب به اونا اشاره میکنیم.

محلول لوله بازکن

آنچه میخوانید:

  • گرفتگی لوله چه زمانی اتفاق میوفته؟
  • پیشگیری از گرفتگی لوله
  • نکات ایمنی هنگام استفاده از محلول لوله بازکن
  • راهنمای استفاده از محلول لوله بازکن
  • هشدار درباره محلول های لوله بازکن

گرفتگی لوله چه زمانی اتفاق میوفته؟

هنگامی که موادی غیر از آب وارد لوله سینک ظرفشویی میشه در قسمت زانویی و خمیدگی لوله (به اصطلاح شترگلو یا همون سیفون زیر سینک) انباشته شده و باعث بسته شدن راه آب و در نتیجه گرفتگی لوله میشه. البته این گرفتگی ها ممکنه هر جای دیگه ای هم باشه ولی معمولا در خمیدگی ها این اتفاق میوفته.

اولین کاری که برای باز کردن گرفتگی لوله میکنیم استفاده از لوله بازکن خانگی است که بوسیله مکش مواد زاید رو خارج میکنه. اگر باز هم لوله باز نشد باید از محلول لوله بازکن استفاده کنیم. محلول لوله بازکن با حل کردن لجن و مواد زاید گرفتگی رو باز میکنه ولی اگر گرفتگی به علت گیر کردن یک جسم سخت در لوله فاظلاب باشه باید فنر بندازیم که در مطالب بعدی به اون هم اشاره میکنیم.

پیشگیری از گرفتگی لوله

محلول لوله باز کن

بهتر است قبل از گرفتگی لوله پیشگیری کنیم برای این کار بهتر است از ورود مواد زاید(جامد) به لوله جلوگیری کنیم که یکی از ساده ترین روشهای پیشگیری از گرفتگی لوله می باشد. بیشتر گرفتگی های لوله از رعایت نکردن همین نکات کوچک انجام میشود. میتوانیم از توری هایی برای سینک ظرفشویی استفاده کنیم که از ورود مواد زاید تفاله چای باقی مونده غذا و… جلوگیری میکند همچنین ظرفهای چرب را با آب سرد نشوییم که آب سرد باعث سفت شدن چربی و چسبیدن آنها به لوله میشود. میتوانید برای توالت هم از چاه بست استفاده میند که از ورود ناگهانی اشیا به داخل چاه  جلوگیری میکند.

محلول لوله بازکن و نکات ایمنی هنگام استفادهمحلول لوله بازکنی

هنگام استفاده از محلول لوله بازکن از ماسکی چند لایه و ضخیم استفاده کنین جوری که کاملا صورتتون رو بپوشونه. بخار ناشی از محلول لوله بازکن سمی است و تنفس اونا ممکنه به سیستم تنفسی و مخاط چشمتون آسیب بزنه. اگه محلول لوله بازکن به داخل چشمتون پاشیده شد، به سرعت و به مدت 10 تا 15 دقیقه ار داخل به خارج، چشمتون رو با آب بشورید و اگه جواب نداد به پزشک متخصص مراجعه کنین. محلول لوله بازکن رو هم نباید زیاد استفاده کرد، چون گاز های داخل چاه با محلول لوله بازکن ترکیبی خطرناک رو میسازه. اگه لوله خونتون مرتبا دچار گرفتگی میشه با یک شرکت لوله بازکنی مشورت کنین.

راهنمای استفاده از محلول لوله بازکن

برای استفاده از محلول لوله بازکن اول اونو درون مجرای فاضلاب بریزین و بعد از گذشت زمانی که دستورالعمل روی بسته نوشته شیر آب رو باز کنین. توجه کنین که محلول نباید درون لوله باقی بمونه چون باعث خوردگی و پوسیدگی لوله های فلزی و حتی پلاستیکی میشه. اگه لوله بازکن به صورت جامده اونو توی مدخل دریچه فاضلاب بریزین و آب رو به صورت قطره روی اون باز کنین تا بر اثر تماس با آب وارد مجرای فاضلاب و حل بشه.

هشدار درباره محلول های لوله بازکنمحلول لوله بازکنی

یک متخصص کودکان گفت: لوله بازکن‌ها مواد به شدت قلیایی‌ هستن که به طور معمول در ظرف‌های پلاستیکی قرمز رنگ نگهداری میشن و ماهانه یک تا دو بار مسمومیت بر اثر خوردن لوله بازکن‌ها را شاهدیم که شاید این آمار در کل تهران بیشتر باشه.

متخصص کودکان به مدت یک سال در بیمارستان لقمان حکیم تحقیقی رو سال 89 انجام داد که نشون داد که از 500 مورد مسمومیت با مواد شوینده، سنین 2 تا 5 سال بیشترین درصد افراد مسموم رو تشکیل داده بودن. محکم ترین فرضیه ای که وجود داره اینه که کودکان در این سنین به علت آگاه نبودن، کنجکاوی و برای مزه کردن مایعات اونا رو مینوشن! همچنین توصیه شده چون این محلول های لوله بازکن برای کودکان بسیار خطرناک اند یا محلول لوله بازکن نخرن یا اگه نیاز دارن تمام اونو توی یک مرحله مصرف کنن.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگه کودک محلول شوینده خورد، هیچ ماده خوراکی به کودک ندن و زودتر کودک رو به بیمارستان و یا نزدیک ترین درمانگاه برسونن.

دسته بندی شده در: آموزش, خانه داری, تاسیسات, مجله, معرفی

ارسال نظر